Válj elismert és keresett szakértővé! Legyél TE az, aki az utat mutatja a piacon!

 

Ahhoz, hogy láthatóvá válj, nem elég csak csinálnod, kommunikálnod is kell a tevékenységedről! Lehet akármilyen pici vagy kezdő a vállalkozásod, van ráhatásod arra, hol, hogyan, mit írnak rólad. A közös munka során megmutatom, hogyan alakíthatsz ki magadnak értékes sajtókapcsolatokat és válhatsz ismertebbé sajtómegjelenések által. 

Eljött a te időd. Ott a helyed a sajtóban.

Már most megvan hozzá mindened, hogy a márkádat a médiából is ismerjék.

Bevesszük a médiát! mentorprogram 


Szemléletformáló interaktív képzés arról, milyen egyszerű felvenni a kapcsolatot a sajtóval.
6+2 hetes online kurzus, elmélet és csoportos munka, ahol megtanulod, milyen stratégiát érdemes követned, hogy láthatóbbá válj, hogyan tehetsz érte, hogy írjanak rólad és miért hasznos, ha minél korábbi stádiumban elkezded sajtózni a vállalkozásodat. A kurzuson folyamatosan kérdezhetsz, kérhetsz visszajelzést és kis szerencsével átélheted az első sajtómegjelenés élményét, örülhetsz mások sikereinek!  

Ezt mondják, akik már részt vettek:  

  • Már nem mumusként tekintek a sajtóra, hanem lehetőségként minél több felületen megjelenni.
  • Gyakorlati útmutatást adott arra, hogyan is vágjak neki a feladatnak, ha a cél a sajtóba való bekerülés.
  • Önbizalmat, bátorságot és erős indíttatást kaptam, hogy most azonnal írjak néhány újságírónak! 
  • Megtanultam, hogyan is kell jól megírni egy bemutatkozó levelet, amit aztán el lehet küldeni a szerkesztőknek.
  • Pontos, gyakorlatias útmutatót adott, mit hogyan csináljak.

Következő mentorprogram: 2024. február
Ha érdekelnek a részletek, küldj egy emailt a viki@johiremvanpr.hu címre
A tárgyba ezt írd: „Bevesszük a médiát!”

Ár: 240 000 és 280 000 forint 

A kurzus szemléletváltoztató ereje fogott meg leginkább. Egy reálisabb, életszerűbb képet kaptam a sajtó működéséről. Azt a rálátást, hogy ez a terület is emberek munkáján múlik, akiknek folyton szüksége van új, releváns tartalomra. Rávezettél, hogy a munkásságomról, eredményeimről szóló párbeszédet érdemes nekem kezdeményeznem, ha tudom, hogy hol, miért, milyen fókusszal szeretnék része lenni a látható világnak.
Benyovszky-Szűcs Domonkos – Értsd a Kortárst! 

Rutin, profizmus, kívülállóság, méghozzá úgy, hogy nekem konkrét hasznom van belőle. Felbecsülhetetlen! Egy falat törtél át bennem azzal, ahogy a workshopon kulcsot adtál a sajtóhoz. Nagyon sokat jelentett az az egyszerűség, amivel összeraktad a mintalevelem. Köszönöm! 
Harmath Vera, illusztrátor, thelifeofmystory 

Az első megjelenésed közelebb van, mint gondolnád!

Hálás vagyok a workshopért, mert egy teljesen más nézőpontot kaptam a médiamegjelenésekkel kapcsolatban. Nagyon érthetően és világosan fogalmaztál, nyitott személyiséged miatt pedig mindvégig bátran kérdeztünk tőled. A céltudatos sajtómegkeresés lényegét úgy adtad át, hogy azt könnyen vetíthettük rá a saját vállalkozásainkra. 
Zenkó Márta, Csillagfestés

Új lehetőségeket, biztatást, támogatást kaptam. Vállalkozóként elképzelésem nem volt arról, hogyan lehet “bejuttatni” egy lapba a témámat, ami segít a vállalkozásom megismertetésében. Ebben rengeteg ötletet, feladatot adtál, ami mankóként mindig az eszköztáramban lesz. Kérdőjelekkel érkeztem, megértésre tettem szert. Nagyon tetszett, amikor egymás vállalkozásához teljesen kívülállóként adhattunk új nézőpontokat, ötleteket, ami új tartalommal töltheti meg a vállalkozásunkat, és annak ismertté tételét. 
Gere Viki, önismereti konzulens