Dolgozzunk együtt, hogy hamarosan a médiából is ismerjenek!

Kezdőknek

Alapozó Médiafoglaló workshop

Ha tudod, mire van szüksége a sajtónak, könnyedén összedolgozhatsz vele! Te adod a témát, cserébe kapod a nyilvánosságot.

Hogyan vezethet néhány jól megfogalmazott üzenet a rendszeres médiaszerepléshez? Hogyan érj el sorozatos sajtómegjelenést önerőből? Milyen üzenetekre kapja fel a fejét a sajtó?

A csoportos workshopon lebontjuk a szokásos tévhiteket és megnézzük, neked hol lenne jó helyed a médiában! Ötlettenger és önbizalomfröccs kezdőknek!

Sajtóbeindító egyéni konzultáció

Amikor még nem látod, mekkora lehetőség van a rendszeres médiajelenlétben, könnyen azt gondolod, ez tőled távol van. Elég hozzá egy beszélgetés, hogy kiderüljön ennek az ellenkezője.

Egy átfogó kérdőív és annak kielemzése lehet az első lépés, a beindító löket akkor, ha az egyéni konzultációt preferálod.

Részletekért és elérhető időpontokért írj emailt:

viki@johiremvanpr.hu

Kérdőív-kielemzés és kérdések átbeszélése 30 percben 25 000 Ft. 

Haladóknak

Haladó mentorprogram

Aki már részt vett alapozó Médiafoglalón, annak más kérdései vannak, mint azoknak, akik még a tévhiteknél vannak leragadva.

Természetes, hogy kell némi idő a rutin megszerzésére, az első hibák elkövetésére.

Ha jól jönne a segítség a kezdeteknél, esetleg már van is folyamatban sajtófelkérésed, megjelenésed, rendezvényed, gyere és tanulj együtt más elhivatott vállalkozókkal!

Tematikus mastermind-sorozatok

Nem pénzre és médiakapcsolatokra, hanem a megfelelő szemléletre van szükséged!

A 6 hetes tematikus programokon szuper intenzív és szuperhatékony munka vár rád!

Vajon mennyire sikerül online is jól megmutatnod magad? Vajon az újságíró megtalálja nálad azt, amit keres vagy továbbkattint a konkurenciádhoz? És azt tudod-e, hogy a véletlenül beeső sajtómegkereséseket is egyből megtriplázhatod, ha kellően felkészült vagy?! Hatékony kommunikáció minden mennyiségben!

Alkalmi támogatás

Szövegátnézés, szerkesztés

Hamar eljön az az idő, amikor kapcsolatba kerülsz a médiával és soknak, nehéznek érzed a szövegírást – legyen az sajtómegkeresés vagy leadandó cikk.

Az első pár alkalommal nagy segítség, ha valaki korrektúráz, javasol, segít jó üzeneteket, tárgysort, címeket találni.

Szívesen támogatlak ebben.

Jelentkezz be emailben (viki@johiremvanpr.hu) és egyeztetjük a továbbiakat!

Irányár: 5000 karakteres szöveg szerkesztése 15 000 Ft. 

Alkalmi konzultáció

Rengeteg kérdéssel szembesül az, aki aktívan kommunikálni kezd a sajtó felé is. Mit írjak a levélbe, hogy találok jó témákat, mit válaszoljak, milyen képet küldjek, mi legyen a fő üzenetem az élő beszélgetésben, vajon elég jók-e a tartalmaim?

Ezeket mind előre átküldheted és mennyiségtől függően átbeszéljük őket egy 30 vagy 60 perces konzultáció keretében.

Ezek ára 20 000 és 40 000 Ft.

Írj nekem itt:

viki@johiremvanpr.hu